slika
Duhovnost

Če misliš, da zmoreš ali ne zmoreš – vedno imaš prav

Če misliš, da zmoreš ali ne zmoreš – vedno imaš prav. (Henry Ford)

Pozdravljeni v novembru, predzadnjem mesecu turbulentnega leta 2020. Sicer je tako, za ene je turbulenten, za druge spet ne. Pa pojdimo k gornji trditvi.

Ljudje se tretiramo kot fizična telesa, kot duhovna in spiritualna bitja. Naše telo bomo nekega dne zapustili, kot pravimo, ob rojstvu vdihnemo, ob smrti izdihnemo. Naša duša je pa večna.

Če mislim, da nekaj zmorem, imam prav. Prav tako tudi v nasprotnem pomenu. Naša moč je sicer, da vse zmoremo, kar je možno v domišljiji, je možno v realnosti. Naši strahovi pa nam marsikaj onemogočajo. Pustimo strahove, iluzije za seboj, in se zavejmo, da je naša moč neskončna. Naj bo naša meja nebo. Upajmo si, bodimo pogumni, stopajmo po poti, kjer še nismo bili. Ne dopustimo, da damo svojo moč v roke drugim. Sami zmoremo neslutene stvari. Če damo svojo moč drugim, nas le-ti manipulirajo in ustrahujejo. Ko vzamemo svojo moč nazaj, smo spet v svojem bistvu, v svoji duši. Gremo iz uma v srce, in vse bo preprosto.

V teh posebnih časih, vam želim, da si upate, da si drznete imeti svoje sanje, in predvsem, da si jih upajte uresničevati. Sreča je na strani pogumnih. Vztrajno gremo proti cilju, in s skupnimi močni nam bo uspelo vse, karkoli si bomo zamislili. Gremo v svetlobo in ljubezen.

Podobne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja