Škatla za varovalke
Moja zgodba

Domača popravila in obnova stanovanja

Ko imamo v posestvu stanovanje ali hišo, vemo, da temu sledi neskončen niz popravil in obnove. Nobena stvar ni večna, in prej ko stvari popravimo, prej imamo mir pred tem.

Tudi jaz sem se že lotila obnove, ko sem se vselila v stanovanje. Seveda najprej tisto najnujnejše, nekaj stvari pa je seveda tudi ostalo. Nekaj zato, ker ni bilo še nobene nuje po obnovi, recimo kopalnica pa čisto iz finančnih razlogov. Letos sem se odločila, da se spet malo posvetim obnovi. Tako je na vrsto prišla tudi omarica z varovalkami. Družinski prijatelj je električar, in seveda sem se nanj obrnila za dotično delo. Ker pa ne dela sam, sta s prijateljem ustanovila podjetje Tinki elektro storitve d.o.o..

Prišla sta zamenjati nadomestno elektro omarico. Poleg tega sta zamenjala še nekaj luči in naredila še nekaj kozmetičnih popravil po stanovanju. Z njunim delom sem bila zelo zadovoljna, ker sta resnično dobro in profesionalno opravila delo. Zato ju vsekakor priporočam. Zagotovo pa ni to zadnje delo, ki sta ga opravila pri meni. Saj veste, dela in opravil nikoli ne zmanjka.

Lahko si ogledate tudi njuno fb stran https://www.facebook.com/Elektro-Tinki-1843431929291722/?epa=SEARCH_BOX , kjer predstavljata svoje podjetje, in imate tudi priložnost videti kako in kje sta že opravljala svoje delo.

Skratka, najemite ju, če želite imeti kvalitetno storitev za ugodno ceno.

Podobne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja