Duhovnost

Duhovnost – možnost izbire več duhovnih tehnik

Pa se spet oglašam, vam je kaj vroče, kako preživljate to poletje?

Jaz čez teden dni odhajam na morje, ki se ga že zelo veselim, obenem pa imam nek priokus strahu in pričakovanja nečesa novega. Pa da ne boste mislili, ni me strah virusa, ali karantene, ampak nekaj je letos drugače, kot ostala leta. Zaupam in verjamem, da se bo vse super izteklo.

V življenju se srečamo z mnogo stvarmi, in ena izmed teh je tudi duhovnost. Naj še povem, da duhovnost in vera (religija) nimata nič skupnega. In kako smo duhovni? Tako, da poslušamo svoje misli in občutke, da sledimo svoji intuiciji.

Vsi hodimo po svoji poti, izbiramo tiste učitelje, ki so nam po razmišljanju blizu, obenem pa se poslužujemo različnih oblik ali tehnik. Lahko seveda tudi več tehnik hkrati. Kakor komu ustreza in najbolj pomaga. Pravila ni, dokler nekaj delaš z veseljem in ljubeznijo, ovir ni. Vsekakor pa si vse meje in ovire postavljamo sami v svojem umu. Saj veste, meja je nebo.

Pri moji duhovni rasti sem se srečala kar z nekaj tehnikami. Najprej seveda z branjem knjig. Namreč več kot 10 let nazaj skoraj ni bilo druge oblike, kot ta. Verjetno so bila tudi kakšna predavanja, ampak do mene niso prišla. Potem nekako 10 let nazaj je prišla v ospredje Maja Debevc. Ko je izdala prvo knjigo, je imela tudi predavanje. To je bilo moje prvo srečanje z njo, in tudi na splošno prvi tak stik z duhovnim učiteljem.

Moram še to dodati, da največ stikov z duhovnostjo sem dobila preko facebooka. Zadnja leta je teh duhovnih učiteljev kot gob po dežju. Vsak seveda izbere tisto, kar mu najbolj služi. Na področju numerologije sem spoznala Bojano Franetič. Sicer se zdaj ukvarja tudi z Djotišem. Pri njej sem bila na skupinski regresiji. Osebna izkušnja, raje bi se tega udeležila individualno.

Tudi moja prijateljica Špela Vozelj se ukvarja z Djotišem, Vastujem in Om chantingom. Vsi poznamo astrologijo, posebno zahodno ali sideralno. Djotiš je indijska astrologija in upošteva trenutno stanje na nebu. Katera je bolj prava, ni moja pristojnost, lahko pa iz obeh potegnemo dobre stvari zase.

Zadnjič sem na fb zasledila Kim Jelen, njena zgodba je tudi zgodba o astrologiji in kartah. Izvaja readinge na podlagi kart in zahodne astrologije. Zadnjič sem imela srečo, no, kar sama sem ji jo ustvarila, in dobila en vpogled readinga. Naj samo še nekaj pojasnim. Do zdaj sem mislila, da je reading samo dušni. Pa ni, v bistvu karkoli je lahko reading, saj vemo, da je to branje. Torej Kim mi je brala moje preteklo življenje in sedanje. Seveda sva pokukali tudi malo v prihodnost. S povedanim sem bila zadovoljna, in jo priporočam vsakemu, ki začuti, da želi nekaj spremeniti, pa ne ve kako se stvari lotiti. Morda naj dodam še to, ko boste slišali napoved, se delo šele začne. Kajti iz nič, ne bo nič. Saj veste, bodite sprememba, ki jo želite videti v svetu. Ne čakajte, da se drugi spremenijo, ker se ne bodo, spremeniti najprej sebe. In delo na sebi zahteva predanost. Karkoli boste naredili zase, se vam bo obrestovalo.

In, kot se že ponavljam, gremo v 5 dimenzijo, in potrebno bo narediti velik preskok. Pa da ne pozabim, duhovnost je tudi to, da gremo v naravo, smo hvaležni za vse obilje, ki se nam nudi. In prav je, da smo hvaležni tudi za lekcije, kajti te so nas naredile močne in takšne, kot smo danes.

Da na kratko povzamem nekaj tehnik; numerologija, astrologija, delo s kartami, kristali, readingi, nlp, knjige, predavanja, meditacija, hipnoza, poslušanje zdravilnih frekvenc, pisanje…itd. Tehnik je res toliko, da vsak najde nekaj zase.

Podobne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja