Srečno novo leto 2019
Moja zgodba

Gremo v Novo leto

 Pa smo prišli do konca še enega leta.

Upam, da ste pripravljeni na skok v novo. V trgovinah je gužva, kot da cel mesec ne bodo odprte. Se mi zdi, da smo postali kar malo preveč potrošniško nastrojeni. Tudi jaz, priznam. Se pa poskušam brzdati, kolikor je v moji moči, in mojih financah. Ker dejansko res ne potrebujemo toliko. Vam pa želim, da si z vašimi bližnjimi privoščite malo več, saj so vendar prazniki. Ne pozabite se poveseliti in skupaj prebiti ta praznični čas. Otroci imajo počitnice, odrasli dopust. Vsi tisti, ki pa ste v službah, kjer velja 24 urni servis, vam želim, da imate čimmanj dela in skrbi.

Si postavljate razno razne zaobljube? Jaz si jih, ampak ponavadi ne za novo leto. Poskušajte si jih tudi uresničiti. Saj veste, če si nečesa močno želimo, bomo to tudi ustvarili. In bodite dosledni in vztrajni, kjer je volja, je tudi pot.  Delajte na sebi, iščite nove informacije. Živimo v dobi, kjer je tega na pretek. Bodite pa previdni, ker vsaka informacija morda ni prava za nas. Zato iščite dalje, dokler ne najdete kar si želite. Morda se vprašate, kaj je in kaj ni dobro. Uporabite intuicijo, in ona vam bo povedala, kaj je dobro in kaj ne. Saj veste, vaše srce nikoli ne laže. Samo ego mu včasih ponagaja. Delajte v miru in z ljubeznijo. In ste na odlični poti.

Kaj naj napišem za konec?

Želim vam vsega lepega, zdravja, ljubezni in sreče. In seveda tisto, kar si sami želite. Naj bo še eno leto prijazno z vami. Srečno 2019.

 

Podobne objave

4 Comments

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja