Duhovnost

Občuti strah, a vseeno naredi

Občuti strah, a vseeno naredi. (Susan Jeffers)

Ne potrebujem verjetno posebej razlagati, da v zadnjem času prevladuje predvsem strah pred nečim. Strah je v resnici iluzija, naš um si piše razne scenarije v glavi. Veliko strahov je neosnovanih, nekaj pa se jih tudi uresniči.

Lani je bilo leto v znamenju strahu in nečesa novega, tujega. Začeli smo z nekim novim virusom, ampak zdaj že lahko rečemo, da ni niti približno tako hudo, kot so nam zadevo predstavljali. Za trenutek smo vsi občutili strah, a vseeno šli naprej. Nekateri so še zdaj v strahu, morda zato, ker niso poiskali pravih informacij. Kot sem že mnogokrat napisala, pravih informacij ne boste našli na tv, javnih občilih. Ni jih pa nemogoče najti.

Konec leta so prišli potresi, kjer sem pravi strah občutila tudi sama. Ga predelujem, da me ne hromi več tako zelo. Rabim pa svoj čas, da grem lahko naprej. Verjetno, kot veliko vas. In, kot sem že rekla, strah je velika iluzija, potrebno se je soočiti z njim. Vzemite si čas, kolikor ga potrebujete, da ozdravite svoje rane. Potem pa veselo naprej. Življenje nas čaka.

Podobne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja